Ask Gård utvider med 1000 kvadratmeter
Ask Gård har opplevd stor suksess og vekst med sin økologiske spekemat. Nå utvider de med 1000 kvadratmeter og mål om økt omsetning.
Siden starten for seks år siden har Anne Marte Ruud Evang og Kristoffer Evang forvandlet sin drøm om å produsere økologisk spekemat til en virkelighet. Produktene deres selges i flere av landets delikatessebutikker og etterspørselen er så stor at de nå utvider med et 1000 kvadratmeter stort produksjonsanlegg. Målet er at anlegget skal stå ferdig juni 2021 og de har mål om kraftig omsetningsvekst de neste årene.
Næringsstiftelsen har vært med på eventyret siden starten, og er en viktig støttespiller for spekematprodusentene:
– Dette er støttespillere vi ikke hadde klart oss uten, sier Evang og Innovasjon Norge, Sparebank1 Ringerike Hadeland og Næringsstiftelsen.
På Ringerikes Blad sine nettsider kan du lese hele artikkelen (merk at artikkelen ligger bak betalingsmur).
Les artikkelen om Ask Gård her
I videoen under kan du bli bedre kjent med Ask Gård og deres historie.